Digitale Transformatie


Advies voor de digitale toekomst

Advies voor de digitale toekomst verschilt aanzienlijk van het bekende advies. Het is niet langer een kwestie van het optimaliseren van processen of het aanpassen van de organisatie en indien nodig het introduceren van software.

Het gaat erom het bedrijf te adviseren zodat het klaar is voor de digitale toekomst.

Dit doen we niet met slechts één concept. Wij adviseren in een holistische benadering en starten vanaf het begin samen met u aan de implementatie. We hebben altijd het hele bedrijf en de mensen in beeld en bouwen verder op jullie sterke punten.

Digitalisering is een megatrend in de industriële wereld van onze tijd. De term "digitalisering" wordt breed gedefinieerd. Naast de puur technische omzetting van analoge of fysieke informatie in digitale vorm, zijn bedrijven meer bezig met de implementatie van het veranderingsproces zelf.

We kunnen dit ontwikkelingsproces voor digitale transformatie ondersteunen door onze symbiose van digitaliseringskennis en adviesexpertise.


Wil jij ook de doorlooptijd van je producten met 80% reduceren en je kosten met 25% verlagen?

3rd Wave consultants staan u bij in het introduceren en implementeren van Waves FlowOpt in de organisatie

Logo 3rd Wave
3rd Wave laat bedrijven efficiënter werken. Dit doen we door het transformeren en het wegwerken van hun probleemprocessen.

Contact


  • Hoogstraat 52, B9340 Lede (B)
  • lieven.vannuffel@3rdwave.be
  • +32 (0)471 62 34 46

Volg ons