Maatwerk Software


Gepersonaliseerde software die een optimale flow verzekert

Maatwerk software

Voor die bedrijven die ervan overtuigd zijn dat hun manier van werken niet te vatten is in een standaardoplossing bieden wij de mogelijkheid om samen met ons hun wensen om te zetten in een een maatwerkoplossing. Dit kan een on-premise of cloud oplossing zijn, ontwikkeld met behulp van moderne technologie en in een volledige responsive design technologie (automatisch aanpassen aan de grootte van het scherm)

Foutvrije software lijkt bijna onmogelijk, maar wij hebben, voortbordurend op bestaande tools, AI-ontwikkeltools ontwikkeld, die ervoor zorgen dat op een fractie van conventionele ontwikkeltijd een maatwerk oplossing opgeleverd wordt. Daarmee bieden wij u maatwerksoftware voor de prijs van standaardsoftware.

Met ons AI gebaseerde ontwikkelplatform en codegenerator zijn we in staat om op een fractie van conventionele ontwikkeltijd end-to-end maatwerksoftware te leveren en eventueel te integreren met bestaande toepassingen. Dit kan na een ‘scope definition’ voor een vaste prijs en zelfs met een vaste opleverdatum.

We hebben grote en complexe maatwerkprojecten gerealiseerd, binnen tijd en budget. De productiviteit van ontwikkeling op basis van codegeneratie, is vier maal hoger dan eenzelfde ontwikkeling met afzonderlijke expertise op het vlak van UI, API, Database.

 


qrm
  • May 24th, 2019

4 Tips bij software implementaties


Software implementaties lopen niet altijd van een leien dakje!

qrm
  • June 11th, 2019

Software op maat


Hoe je sneller produceert in je bedrijf dankzij software op maat

  • March 27th, 2020

3rd Wave realiseert intern productieplatform voor Enhesa


Bedrijfssoftware-expert 3rd Wave realiseerde vorig jaar een nieuw productieplatform voor Enhesa. Dit platform moest Enhesa toelaten op een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier informatie, ‘intelligentie’ en inzichten te creëren voor internationale klanten rond EHS-regelgeving. We vragen aan Peter Schramme, CEO van Enhesa, hoe de samenwerking verlopen is.

Wil jij ook de doorlooptijd van je producten met 80% reduceren en je kosten met 25% verlagen?

3rd Wave consultants staan u bij in het introduceren en implementeren van QRM in de organisatie

Logo 3rd Wave
3rd Wave laat bedrijven efficiënter werken. Dit doen we door het transformeren en het wegwerken van hun probleemprocessen.

Contact


  • Hoogstraat 52, B9340 Lede (B)
  • lieven.vannuffel@3rdwave.be
  • +32 (0)471 62 34 46

Volg ons