QRM Assessment


Breng de Quick Response manufacturing methode in de praktijk

QRM is geen trucje dat je snel even doorvoert en oplegt. Het is een strategische werkwijze die invloed heeft op alle facetten in het bedrijf: zowel mens, proces als organisatie. Het is een gedegen verandering van het huidige systeem, dat het bedrijf veel voordelen kan bieden en toekomstbestendig maakt in een steeds veranderende markt.

QRM is niet exclusief voor productieafdelingen. Bij QRM doet iedereen mee. Dit is noodzakelijk omdat de doorlooptijd vooral oploopt in afdelingen die voor het productieproces werken.

Het is een strategie die bewust gekozen wordt om ervoor te zorgen dat de organisatie in haar fundament verandert. Met als belangrijkste doel te zorgen voor een gestroomlijnde organisatie die van buiten naar binnen denkt, vanuit de klant. Een organisatie waarin plezier, souplesse, flexibiliteit en resultaat hand in hand gaan. Echt samenwerken voor de klant. Weg met het blussen van brandjes, spoedorders en steeds achter de feiten aan lopen.

Het is belangrijk te beseffen dat het implementeren van QRM geen blauwdruk kent. Deze vind je samen uit en bouw je zorgvuldig op. Daarom stellen wij voor om een gedegen assessment uit te voeren, voordat er software wordt geïmplementeerd of organisatorische wijzigen worden doorgevoerd.


qrm
  • March 15th, 2019

Quick Responsive Manufacturing


Waarom laten traditionele ERP-systemen je klanten wachten?

qrm
  • March 24th, 2019

Flow efficiency


Waarom doorlooptijdverkorting een gamechanger wordt

qrm, qrm software
  • March 26th, 2019

Al dansend door de fabriek


3rd Wave lanceert ERP-pakket op basis van QRM-methodologie

Wil jij ook de doorlooptijd van je producten met 80% reduceren en je kosten met 25% verlagen?

3rd Wave consultants staan u bij in het introduceren en implementeren van QRM in de organisatie

Logo 3rd Wave
3rd Wave laat bedrijven effici├źnter werken. Dit doen we door het transformeren en het wegwerken van hun probleemprocessen.

Contact


  • Hoogstraat 52, B9340 Lede (B)
  • lieven.vannuffel@3rdwave.be
  • +32 (0)471 62 34 46

Volg ons