Sales order simulatie


Betrouwbare leverdatum simulatie

Sales order simulatie

Real Time Order simulatie en reservatie:
Deze functie laat toe snel volledige (Sales/Werkorder voor de volledige samenstelling) te simuleren en te kijken of de gewenste opleverdatum haalbaar is. Daarnaast kan ook een haalbare leverbelofte berekend worden. Bij de simulaties wordt rekening gehouden met de real-time beschikbare capaciteit per cel of workcenter. Eenmaal goedgekeurd zal de order onmiddellijk vastgelegd worden in de planning. De toepassing biedt tevens de mogelijkheid om een order te reserveren voor een bepaalde tijd, hetgeen inhoudt dat de capaciteit tijdelijk zal worden gereserveerd, totdat er een commitment komt.

De simulatie kan plaatsvinden voor één of voor meerdere producten (in geval de producten samen moeten worden geleverd of voor een project) of voor het opsplitsen van een order in meerdere productie orders, in geval er onvoldoende capaciteit is om de gehele order te produceren en de klant al met een deellevering kan worden geholpen.

Overzicht en Klant communicatie
Sales kan een gedetailleerd inzicht krijgen van de uitstaande klantorders en krijgt notificaties van planning of productie als er wijzigingen of issues zijn. De klant kan automatisch op de hoogte gehouden van de order status via e-mail notificaties.  

Functionaliteiten

  • Bepaal real-time de mogelijke leverdatum of haalbaarheidsdatum via simulatie, gebaseerd op de actuele capaciteitsbeschikbaarheid
  • Reserveer tijdelijk capaciteit voor klanten
  • Plan de order real-time in
  • Hou overzicht over de uitstaande orders
  • Hou de klant op de hoogte via e-mail notificaties

Wil jij ook de doorlooptijd van je producten met 80% reduceren en je kosten met 25% verlagen?

3rd Wave consultants staan u bij in het introduceren en implementeren van Waves FlowOpt in de organisatie

Logo 3rd Wave
3rd Wave laat bedrijven efficiënter werken. Dit doen we door het transformeren en het wegwerken van hun probleemprocessen.

Contact


  • Hoogstraat 52, B9340 Lede (B)
  • lieven.vannuffel@3rdwave.be
  • +32 (0)471 62 34 46

Volg ons